Acquisitie


Acquisitie

De meeste freelancers en ZZP-ers zijn liever met hun eigen specialisatie bezig dan met acquisitie en marketing. Toch ontkom je er vaak niet aan. In de praktijk wordt onderscheid gemaakt tusssen koude en warme acquisitie. Bij koude acquisitie benader je bedrijven / mensen die je nog niet kent; bij warme acquisitie benader je mensen uit je netwerk. Bij acquisitie kun je ook sociale netwerken meenemen, zoals bijvoorbeeld Twitter en LinkedIn.

Hier een aantal tips om mee te nemen:

Gratis Acquisitie Cursus

Een goed begin is de dit overzicht op Lancelots.nl, waar de basisbeginselen van acquisitie uit de doeken wordt gedaan. Ook de cursus verkopen op Leren.nl is een aanrader.  

Acquisitie Workshop voor ZZP-ers

Niet gratis maar interactief en met professionele begeleiding door Caroline Franssen van Heart Management, is deze  Acquisitie Workshop voor ZZP-ers. Voor 100 euro (ex. btw) krijg je een workshop met huiswerkbegeleiding en effectieve feedback.  De cursus zet je aan het denken en brengt nieuwe mogelijkheden in beeld om effectiever om te gaan met acquisitie en je bedrijf te onderscheiden. 

 

Customize This