Opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Op zoek naar nieuwe opdrachten? Hieronder vind je een aantal sites waar je terecht kunt voor allerlei soorten opdrachten. Blader door het menu rechts om te zoeken naar meer specifieke opdrachten.

Ben je zelf opdrachtgever en ben je op zoek naar een Freelancer of ZZP'er, kijk dan even hier.

Joblift

Joblift brengt de hele online-vacaturemarkt samen op een platform.

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met VAR check, ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen gratis hun opdrachten  plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancespecialisten.nl werkt eenvoudig. Opdrachtgevers plaatsen gratis een opdracht, freelancers melden zich aan en kunnen hier tegen betaling op reageren. freelancespecialisten.nl hanteert 3 creditpakketten die freelancers kunnen aanschaffen

Naar de website voor Freelancespecialisten

De Club van Experts (nieuw)

De club van experts is een nieuw initatief. Het laat opdrachtgevers, freelancers en zzp-ers vinden die expert zijn binnen hun vakgebied.

Alle experts op clubvanexperts.nl beheersen minimaal 3 van de volgende 5 disciplines Sparringpartner, kennispartner, coach, adviseur en/of spreker.

Normaal gesproken kun je tot het eind van 2017 lid worden voor € 19,95. Via Freelancenetwerk krijg je een korting van 25% en betaal je € 14,95 (incl. btw). Bevalt het goed en wil je verlengen dan betaal je vanaf 2018 € 69,95 per jaar.

Als kortingscode gebruik je: freelancenetwerk2017

Naar de Club van Experts

 

Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Werken bij de Post

Customize This