Opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Op zoek naar nieuwe opdrachten? Hieronder vind je een aantal sites waar je terecht kunt voor allerlei soorten opdrachten. Blader door het menu rechts om te zoeken naar meer specifieke opdrachten.

Ben je zelf opdrachtgever en ben je op zoek naar een Freelancer of ZZP'er, kijk dan even hier.

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met VAR check, ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen gratis hun opdrachten  plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancespecialisten.nl werkt eenvoudig. Opdrachtgevers plaatsen gratis een opdracht, freelancers melden zich aan en kunnen hier tegen betaling op reageren. freelancespecialisten.nl hanteert 3 creditpakketten die freelancers kunnen aanschaffen

Naar de website voor Freelancespecialisten

Werken bij de Post

Freelance Specialisten

Freelancespecialisten (nieuw)

Bij Freelancespecialisten kun je je gratis aanmelden. Het reageren op opdrachten is niet gratis. Er zijn mogelijkheden voor eenmalig reageren of pakketten. Het opdrachtaanbod is nog niet zo groot.

Klik hier om je gratis aan te melden bij Freelancespecialsten

Manpower

Uitzendwerk, gespecialiseerd in

• Logistiek
• Productie
• Call center
• Administratief
• Techniek

Naar Manpower

 

Chatoperator (Thuiswerk)

Chatoperator

Chatoperator.nl is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote dating websites onder haar beheer heeft. Ze zoeken zowel mannen als vrouwen die als thuiswerker de (vaak erotische) berichten van hun klanten beantwoorden.

 

Aan de slag als chatoperator

ICT-Vacatures en opdrachten

ICTerGezocht.nl (nieuw)

Volgens eigen zeggen de grootste ICT-vacaturebank van Nederland. Weinig freelance opdrachten, veel vaste- en tijdelijke dienstverbanden.

Naar de website van ICT-erGezocht

ZZPernet (nieuw)

ZZPernet.nl

ZZPernet brengt ZZP-ers met zowel bedrijven als particulieren in contact. Bedrijven en particulieren kunnen zich gratis inschrijven, opdrachten plaatsen en ZZP-ers vinden. ZZP-ers kunnen opdrachten zoeken, zich presenteren, onderling contact maken om samen te werken aan een opdracht, en informatie vinden over het ZZP ondernemerschap.

Omdat ZZPernet.nl recent live is gegaan, bieden we ZZP-ers nu een jaar lang gratis lidmaatschap aan (twv € 95,40). Bij aanmelden gebruik je hiervoor de volgende kortingscode:  jaargratiszzpernetbasis

Naar de website van ZZPernet

Freelance.nl

Freelance.nl 

Freelance.nl bestaat al langer dan Freelancematch. Het is verder vergelijkbaar met Freelancematch; je vind er veel opdrachten in allerlei soorten categorieen.  Freelance.nl heeft 2 soorten abonnementen: gratis en pro. Een pro abonnement kost € 48,-- per jaar.

Customize This