Opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Op zoek naar nieuwe opdrachten? Hieronder vind je een aantal sites waar je terecht kunt voor allerlei soorten opdrachten. Blader door het menu rechts om te zoeken naar meer specifieke opdrachten.

Ben je zelf opdrachtgever en ben je op zoek naar een Freelancer of ZZP'er, kijk dan even hier.

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

Good Company

Good Company is gespecialiseerd in vacacures in techniek, ICT, sales, marketing en data.

Naar de website van Good Company

Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Brunel

Brunel is gespecialiseerd in flexibele dienstverbanden. Het is van oorsprong een Nederlandse organisatie, met verschillende vestigingen door het land en inmiddels ook wereldwijd. De organisatie biedt ook coaching en training on the job.

Naar de website van brunel

ICT-vacatures

Contentmoderators/chatoperators (thuiswerk)

Contentmods.com is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote toonaangevende content websites onder haar beheer heeft. Ze zoeken naar zowel mannen als vrouwen die als thuiswerkers (erotische) berichten van klanten beantwoorden.

Naar de website van Contentmods

Customize This