Opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Op zoek naar nieuwe opdrachten? Hieronder vind je een aantal sites waar je terecht kunt voor allerlei soorten opdrachten. Blader door het menu rechts om te zoeken naar meer specifieke opdrachten.

Ben je zelf opdrachtgever en ben je op zoek naar een Freelancer of ZZP'er, kijk dan even hier.

Joblift

Joblift brengt de hele online-vacaturemarkt samen op een platform.

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met VAR check, ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

De Netwerkcarrousel (nieuw)

De Netwerkcarrousel werkt met zelfstandigen uit heel Nederland en België. Via de Netwerkcarrousel leg je contact met andere ondernemers/zzp’ers . Elke keer is het aan jou en de andere ondernemer om te bepalen hoe het contact tot stand komt (bijvoorbeeld per mail / WhatsApp / telefoon / Skype of face-to-face). Weer eens iets anders dan netwerkbijeenkomsten.

Prijzen deelname:

2 x per maand: € 159,95 per jaar
1X per maand € 119,95 per jaar

Je kunt het vrijblijvend 2 rondes proberen en via de kortingscode "Freelancenetwerk" krijg je 25% korting op het jaarlidmaatschap.

Naar de Netwerkcarrousel

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen gratis hun opdrachten  plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancespecialisten.nl werkt eenvoudig. Opdrachtgevers plaatsen gratis een opdracht, freelancers melden zich aan en kunnen hier tegen betaling op reageren. freelancespecialisten.nl hanteert 3 creditpakketten die freelancers kunnen aanschaffen

Naar de website voor Freelancespecialisten

Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Werken bij de Post

Customize This