Opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Op zoek naar nieuwe opdrachten? Hieronder vind je een aantal sites waar je terecht kunt voor allerlei soorten opdrachten. Blader door het menu rechts om te zoeken naar meer specifieke opdrachten.

Ben je zelf opdrachtgever en ben je op zoek naar een Freelancer of ZZP'er, kijk dan even hier.

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

Joblift

Joblift brengt de hele online-vacaturemarkt samen op een platform.

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen gratis hun opdrachten  plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancespecialisten.nl werkt eenvoudig. Opdrachtgevers plaatsen gratis een opdracht, freelancers melden zich aan en kunnen hier tegen betaling op reageren. freelancespecialisten.nl hanteert 3 creditpakketten die freelancers kunnen aanschaffen

Naar de website voor Freelancespecialisten

ICT-vacatures

Werken bij de Post als postbode of pakketbezorger

Temper - Horeca

Temper  - Freelance werk in de Horeca

Naar de website van Temper>>

Twiglers (Vacatures) - Nieuw

Twiglers

Met zo'n 50 aangesloten vacaturesites is Twiglers een soort metazoekmachine voor vacatures.

Naar de website van Twiglers >>

Postbezorgers gezocht

Veel vrijheid en een goed salaris? Word postbezorger bij Sandd! 

Sandd zoekt postbezorgers voor o.a. brieven, direct mail en magazines Het gaat hier om een bijbaantje.  Sandd heeft zo’n 18.500 bezorgers aan het werk, waarvan op jaarbasis zo’n 7.000 vacatures ingevuld worden.

Naar de website van Sandd

Contentmoderators/chatoperators (thuiswerk)

Contentmods.com is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote toonaangevende content websites onder haar beheer heeft. Ze zoeken naar zowel mannen als vrouwen die als thuiswerkers (erotische) berichten van klanten beantwoorden.

Naar de website van Contentmods

Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Customize This