Aanbiedingen voor Freelancers en ZZP'ers


Dit is de plek voor aanbiedingen en producten die voor Freelancers en ZZP-ers interessant kunnen zijn.

Bedrijven die zelf iets willen aanbieden voor onze doelgroep kunnen contact met ons opnemen.

Ondernemerscursussen LOI

Cursussen gericht op ondernemen: (commercieel / thuisstudie)

LOI is een van de grootste aanbieders van thuisstudies. Slaag je niet, dan krijg je je studiegeld terug! Je doet de cursussen thuis en kunt je eigen tijd indelen, maar via het studentenforum kun je ook contact met andere cursisten onderhouden. Vaak kun je bij aanmelding kiezen voor een gratis cadeau; op dit moment is dat een e-reader. Een aantal voorbeelden van ondernemerscursussen:

Cursus Webwinkel starten (LOI)

Deze praktijkgerichte cursus behandelt alles wat met webwinkels te maken heeft, van voorbereiding via bouw, juridische aspecten en beheer tot promotie. Bij deze cursus krijg je persoonlijke begeleiding door een deskundig docent.  De cursus duurt 7 maanden en kost  kost € 40,-- per maand.

Cursus Lifecoach (LOI)

Als Life Coach helpt u mensen om hun leven in positieve zin te veranderen en hun doel te bereiken. Via deze cursus leer je alle aspecten van het coachen van mensen, hoe je je eigen praktijk opzet en hoe je cliënten werft. Deze cusus duurt 11 maanden en kot kost € 104,-- per maand.

Totaal overzicht van alle Cursusen op het gebied van ondernemen :

 

Gratis cursussen voor ondernemers bij Cursusnetwerk

De gedachte van Freelancenetwerk is dat iedereen kennis met elkaar kan delen en informatie kan uitwisselen, zonder dat daar direct iets tegenover staat. Daarom is er een aparte site "Cursusnetwerk",  ontwikkeld. Hier staan online cursussen, die vaak gratis gevolgd kunnen worden. Een selectie die voor ondernemers interessant kunnen zijn:


Cursusnetwerk biedt ook mogelijkheden aan zelfstandigen en freelancers om een eigen online cursus aan te bieden . Een eigen cursus kan een prima visitekaartje zijn met name als het past binnen je vakgebied of een leuke bijverdienste. Af en toe wat tijd over? Kijk dan eens naar de mogelijkheden.

Administratie en Boekhouden met Yoursminc

Yoursminc is een administratie pakket dat van alle markten thuis is. Naast het voeren van een boekhouding (BTW-aangiften, dagboeken, grootboeken, rapportages, bankafschriften, enz.), kun je met Yoursminc ook bijvoorbeeld contacten of een kilometeradministratie bijhouden of verkoopfacturen en offertes opstellen.

Inloggen kan overal ter wereld. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een internetverbinding. Ook tablets en smartphones zijn perfect compatibel met dit softwarepakket.

Het programma is gebruikersvriendelijk, gericht op ZZP-ers en er is online ondersteuning aanwezig, o.a. via een chat.  Je kunt het programma gratis uitproberen.

Meld je aan voor een gratis proefaccount bij Yoursinc

 

Voordelige ontwerpen voor huisstijl, logo, websites of drukwerk

Brandsupply

Heb je een ontwerp nodig voor bijvoorbeeld je huisstijl, logo, website of facebookpagina, dan kun je terecht bij Brandsupply. Brandsupply werkt met wedstrijden, waar de aangesloten designers aan deel kunnen nemen. Je bepaalt zelf de prijs, maar je kunt ook kiezen voor vaste pakketten.

 

Tankpas voor ondernemers

Tankpas.nl is gericht op het MKB en ZZP segment en is de meest complete tankpas verkrijgbaar. De tankpas is online aan te vragen en biedt naast overal tanken in Nederland nog een aantal extra voordelen:.

 

 • Carwash afrekenen in Nederland
 • Mobiel parkeren op straat (samenwerking met Yellowbrick)
 • Parkeren in garages
 • Kosteloos en onbeperkt ruitenwisservloeistof en motorolie afnemen
 • Besparen op brandstofkosten

Online Boekhouden met e-Boekhouden - gratis proefabonnement

Met e-Boekhouden kun je op een eenvoudige manier online je boekhouding en administratie doen. 

Het programma regelt:

 • Elektronische btw-aangifte en icp-opgave
 • Online facturatiemodule en uitgebreid debiteurenbeheer
 • Koppeling met internetbankieren
 • Uitgebreide boekhoudkundige overzichten
 • Gratis offline-module voor uw boekhouding (voor als je wilt stoppen met e-boekhouden
 • API voor externe systemen (koppeling met webshops)

Speciale boekhoudkennis is eigenlijk niet nodig. Om te kunnen bepalen of het iets voor je is, kun je eerst een gratis proefabonnement nemen (voor 14 dagen).

 

Lease een auto bij mijndomeinauto

Als je je auto voor prive en zakelijk gebruikt kan het interessant zijn als particulier te leasen via mijndomeinauto. Rijd je meer dan 500 kilometer prive in een zakelijke auto, dan moet je bijtelling betalen. In plaats van een auto op de naam van jouw zaak te leasen, kun je dan beter kiezen voor prive lease. Je hebt dan niet te maken met bijtelling. De zakelijke kilometers die je als particulier in je lease auto rijdt, kun je vervolgens per gereden kilometer aftrekken.

De kosten zijn vanaf € 239,-- all in per maand.

Bij mijndomeinauto kun je ook  kiezen voor je eigen bestickering

Website met een jaar lang gratis hosting

Websitebouw en Webhosting

Een eigen website met een jaar lang gratis hosting! 

Een eigen website is tegenwoordig uw online visitekaartje. Mingos, onze partner op het gebied van ICT biedt nu aan geregistreerde gebruikers van Freelancenetwerk een jaar lang gratis hosting als ze er voor kiezen hun website of weblog door Mingos te laten bouwen.

Mingos realiseerde o.a. deze sites:

Mingos is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webwinkels met Open Source Content Management Systemen Joomla! en Drupal en Wordpress.  Eenmaal gerealiseerd kun je daarmee je site zelf eenvoudig onderhouden en bijwerken. Hierdoor ben je niet voor iedere aanpassing aan de site afhankelijk van de webdesigner en blijven de kosten beperkt. Meer informatie op Mingos Webdesign .

 

Algemene voorwaarden en contracten

algemene voorwaarden en contracten zzp freelanceHet is belangrijk om je Algemene Voorwaarden en contracten, zoals overeenkomsten van opdracht en samenwerkingoverenkomsten goed te regelen.

Als je hier ondersteuning bij wilt kun je terecht bij: veiligdoen

Ga naar Veiligdoen.

Customize This