Informatie voor Freelancers en ZZP'ers


Acquisitie voor freelancers en zelfstandigen

Hoe kom je als Freelancer of zelfstandige aan klanten?

Acquisitie is het vinden van nieuwe klanten door ze zelf te benaderen. De meeste freelancers en zelfstandigen vinden dat lastig, maar met de informatie, tips en gratis acquisitiecursus hier wordt de drempel weer een stukje lager. Lees hier meer..

 

Marketing ZZP Freelancers

Wat moet je daar als Freelancer of ZZP-er mee?

Het budget van freelancers en ZZP’ers is over het algemeen klein en daarom vallen directe mogelijkheden af zoals adverteren, grote mailacties, sponsoring etc. Maar dingen als relatiemarketing en public relations belangrijke en betaalbare instrumenten. Een goed netwerk is een van de effectiefste manieren om nieuwe relaties te ontmoeten. Daarnaast heeft iedereen bepaalde marketing-tools nodig. Klik hier voor een overzicht.

Netwerken online en offline

Welke netwerken zijn er allemaal?

Netwerken kan offline en online. De drempel voor netwerken is voor de meesten wat lager dan bij acquisitie en ook via netwerken kun je nieuwe opdrachtgevers vinden. Het hoe en wat van netwerken; lees er hier meer over.

 

Starten als freelancer of zelfstandige

De Start

Je bent eruit; je wilt voor jezelf aan de slag. Wat moet je dan allemaal doen en weten? Waar moet je heen en wie kunnen je helpen. Hier lees je er meer over.

Belastingen en adminstratie

Niet leuk - Moet wel

Voor velen niet het leukste onderdeel van het voor jezelf werken, maar we kunnen er niet onderuit. Het is belangrijk om deze dingen goed op orde te hebben. Hoe? Dat zie je hier.

 

 

Hulp bij bedrijfsplan

Hulp nodig bij het maken van een bedrijfsplan?

Bedrijfsplantraining.nl begeleidt ondernemers bij het maken van een ondernemingsplan.

Dit doen ze door het geven van verschillende trainingen, deze zijn te volgen op diverse wijze:
• Klassikaal met kleine groepjes;
• Individueel;
• Online (webinars

Ontdek hoe je succesvol start met je bedrijf

Customize This