Algemene opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

Contentmods - Thuiswerk

Contentmods

Contentmods.com is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote toonaangevende content websites onder haar beheer heeft. Het gaat om werkzaamheden als chatoperator.

Aanmelden kan hier

Contentmoderators/chatoperators (thuiswerk)

Contentmods.com is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote toonaangevende content websites onder haar beheer heeft. Ze zoeken naar zowel mannen als vrouwen die als thuiswerkers (erotische) berichten van klanten beantwoorden.

Naar de website van Contentmods

ICT-vacatures

Brunel

Brunel is gespecialiseerd in flexibele dienstverbanden. Het is van oorsprong een Nederlandse organisatie, met verschillende vestigingen door het land en inmiddels ook wereldwijd. De organisatie biedt ook coaching en training on the job.

Naar de website van brunel

Customize This