Algemene opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers


Hoofdkraan

Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan (voorheen Freelancematch)  is in korte tijd een bekende en grote speler geworden voor het vinden en plaatsen van Freelance opdrachten; er staan nu ruim 12.000 freelancers ingeschreven. De site kent 3 soorten abonnementen: gratis, pro en pro plus. De voordelen van betaalde abonnementen zitten in het direct kunnen reageren en het vaker kunnen reageren. Probeer het gewoon eerst eens gratis uit; je kunt altijd switchen naar een betaald abonnement.

Naar de site van  Hoofdkraan.nl

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers vinden snel de juiste freelance professional voor de opdracht.

Freelancers hebben de mogelijkheid een uitgebreid profiel aan te maken met ID check en CV check. Ook kunnen er referenties worden opgebouwd door eerdere opdrachtgevers op te geven.

Naar Freelancer.nl

 

Werken bij de Post als postbode of pakketbezorger

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten

Freelancespecialisten.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen gratis hun opdrachten  plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancespecialisten.nl werkt eenvoudig. Opdrachtgevers plaatsen gratis een opdracht, freelancers melden zich aan en kunnen hier tegen betaling op reageren. freelancespecialisten.nl hanteert 3 creditpakketten die freelancers kunnen aanschaffen

Naar de website voor Freelancespecialisten

Postbezorgers gezocht

Veel vrijheid en een goed salaris? Word postbezorger bij Sandd! 

Sandd zoekt postbezorgers voor o.a. brieven, direct mail en magazines Het gaat hier om een bijbaantje.  Sandd heeft zo’n 18.500 bezorgers aan het werk, waarvan op jaarbasis zo’n 7.000 vacatures ingevuld worden.

Naar de website van Sandd

Contentmods - Thuiswerk

Contentmods

Contentmods.com is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote toonaangevende content websites onder haar beheer heeft. Het gaat om werkzaamheden als chatoperator.

Aanmelden kan hier

Contentmoderators/chatoperators (thuiswerk)

Contentmods.com is een aanbieder van thuiswerk die o.a. enkele grote toonaangevende content websites onder haar beheer heeft. Ze zoeken naar zowel mannen als vrouwen die als thuiswerkers (erotische) berichten van klanten beantwoorden.

Naar de website van Contentmods

Temper - Horeca

Temper  - Freelance werk in de Horeca

Naar de website van Temper>>

ICT-vacatures

Customize This