zzpdaily


 

Je hebt de 9 tot 5 wereld officieel achter je gelaten om je passie te volgen. Om zelfstandig je geld te verdienen, je uren zelf in te delen en een nieuw avontuur aan te gaan. 

Wat je inmiddels misschien realiseert is dat jouw werkzaamheden het makkelijke en leuke stuk is. Maar waar de meeste zelfstandige ondernemers falen is het runnen van de business zelf. Nieuwe klanten vinden, een goede prijsstrategie creëren, je business groeien en je boekhouding doen. 

ZZP Daily neemt jou stap voor stap mee bij de business kant van jouw onderneming, om jou te helpen meer klanten te krijgen, een hoger uurtarief te vragen en je business goed en efficient te managen.

Ik help je bij de basis: de start van je zzp-schap, het aanvragen van een zakelijke rekening en een boekhoudprogramma. En vervolgens gaan we aan de slag om jouw marketing, sales en project management te fine tunen.

Ik wil jou zien groeien, doelen zien behalen en je business duurzaam maken. Zodat jij niet meer die zzp'er bent die van opdracht tot opdracht leeft. Dat is mijn missie.

Customize This