Suus regelt!


Suus regelt! is een locatiebureau voor fotografie, film, commercials en events! De schakel tussen opdrachtgevers en locatiehouders: Locaties worden aangeboden via de website (suusregelt.nu) of n.a.v. wensen en ideeën wordt een op maat locatie gezocht voor de opdrachtgever. In het (steeds) groeiende portfolio staan uiteenlopende locaties welke ingezet kunnen worden voor oa productfotografie, modelfotografie, sfeerfotografie of voor commercials en filmproducties. Tevens kan Suus regelt! locatie leveren voor events.

Naast het locatiebureau is Suus regelt! inzetbaar als freelance producer photography & graphic design om opdrachtgevers te ondersteunen door een deel of een totaal project te begeleiden. De afgelopen jaren heb ik veel fotografie en grafische producties mogen begeleiden, deze ervaring gebruik ik nu om opdrachtgevers te adviseren en ondersteunen bij projecten (en locaties).

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van (creatieve) professionals, als fotografen, stylistes en decorbouwers, die voorgesteld kunnen worden de opdrachtgevers voor diverse producties.

 

Bekijk de locaties op:https://suusregelt.nu/   

 

Via Instragram blijf je op de hoogte van nieuw toegevoegde locaties: 

@suus_regelt  
Customize This