Selekt.A. Graffitiverwijdering en gevelreiniging


Wie zijn wij

Selekt.A. is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in graffitiverwijdering en gevelreiniging.De kracht van Selekt.A. zit in de schadevrije, mens- en milieuvriendelijke aanpak. Om hier goed op in te kunnen zijn werken wij uitsluitend met eigen samengestelde reingigers. Deze reinigers zijn opgebouwd uit milieuvriendelijke grondstoffen, fosfaat-vrij en bevatten geen gechloreerde koolwaterstoffen. Ook zijn ze biologisch afbreekbaar, veillig, doeltreffend en bruikbaar onder alle weeromstandigheden (m.u.v. poreuze steensoorten bij vorst). Tijdens opdrachten werken wij met milieumatten. en kunnen wij, indien gewenst, een waterzuiveringsinstallatie inzetten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een probleem aan uw gevel of object snel en vakkundig op te lossen.

Ons werkterrein  Voor uiteenlopende zakelijke als particuliere opdrachtgevers voeren wij, naast het verwijderen van graffiti en het reinigen van gevels, ook opdrachten uit zoals: coaten (anti graffiti, permanent , semi-permanent  en in elke RAL-kleur) / impregneren van diverse ondergronden, reinigen en onderhouden van terrassen, voegwerk, (kleinschalig) schilderwerk en het oplossen van calamiteiten.  
 Onze voordelen - Schadevrij reinigen
- Oog voor mens en milieu
- Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
- Wij werken zowel op contract- als oproepbasis 
 Meer weten?  Wilt u meer informatie? Neem gerust een kijkje op onze website www.selek-a.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met uw de mogelijkheden.

Bezoekadres  Achterwetering 2a2871 RK Schoonhoven
Tel:  0182 - 388677      
Mob: 06 - 55184256
E-mail:  info [at] selekt-a [dot] nl    
Website: www.selekt-a.nl 
 
Customize This