RMsoft


Ik werk sinds 1996 in de ICT branche en heb inmiddels meer dan 18 jaar ervaring opgedaan in voornamelijk embedded software projecten. Gedurende deze periode heb ik verscheidene rollen vervult, zowel technische als niet-technische, zoals (senior) ontwikkelaar, (senior) ontwerper, architect, en build- test- en configuratie manager. De laatste jaren ben ik voornamelijk verantwoordelijk geweest voor coördinatieachtige taken zoals requirements-management en teamleiding, waarbij het in het laatste geval meestal ging om de rol van meewerkend voorman.

Behalve in de typische embedded software ontwikkelomgevingen heb ik ook werkervaring opgedaan in MS Windows ontwikkelomgevingen o.a. door het ontwikkelen van een tweetal C#/.NET applicaties. Verder heb ik in de hobbysfeer ervaring opgedaan met het open source CMS Joomla t.b.v. het opzetten van twee web sites, en met het ontwikkelen van een Android app na het volgen van een Android application development workshop.

Mijn carrieredoel is om mijn technische en niet-technische vaardigheden uit te breiden en/of te perfectioneren. Binnen het domein van de embedded software doe ik dat het liefst in de rol van meewerkend voorman. Daarnaast zou mijn technische vaardigheden graag willen uitbreiden door opdrachten te vervullen in niet-embedded domeinen, met name op het gebied van mobile application development of in web-ontwikkelomgevingen.

Customize This