Retorica - The Specialists


Retorica is gespecialiseerd in het analyseren van bestaande websites en webshops. Door middel van minimale aanpassingen genereren we meer conversie voor uw website of shop.

We zijn specialisten in SEO (Search Engine Optimisation) en CRO (Conversion Rate Optimisation). Daarnaast maken we zelf ook websites en webshops.

Het spreekt voor zich dat het hebben van een website of webshop vandaag de dag onmisbaar is in hedendaags zakendoen. 
Wat echter te vaak over het hoofd wordt gezien is dat een website/shop moet opleveren , gewoon ‘ digitaal aanwezig ‘ zijn volstaat niet meer. 
Een goede analyse en die gegevens toepassen kan een wereld van verschil betekenen op uw omzet. 

Als ik u zeg dat wij klanten een meeromzet deden genereren van 35% tot 372% dan weet u zelf wat dit voor u kan betekenen.

Hoe gaan wij te werk? Flexibel. Geen enkele zaak is gelijk, en geen enkele in dezelfde branche actieve ondernemer is een exact kopie van zijn collega. Dit vraagt dan ook om een op maat gemaakt plan van aanpak.

In een persoonlijk gesprek, of via telefoon of mail stellen wij u de voor ons cruciale vragen, en aan de hand van uw antwoorden kunnen wij een voorstel doen. 

Onze website legt verder uit wat we doen, neem eens een kijkje, en uiteraard werkt onze site op telefoon, tablets en computers, de uwe ook??

U kunt ons steeds bereiken, ook in het weekend.

Met vriendelijke groeten,
Ralph Meesen

RETORICA Antwerpen - Amsterdam

 

Customize This