NabestaandenWerk, uw administratie, mijn zorg... en NRB-BudgetAdvies


NabestaandenWerk is er voor u, want ik geloof dat u al genoeg zorgen heeft na het overlijden van een dierbare. En dat uw gedachten elders zijn, dan bij het regelen van de gehele administratie.

Mijn bedrijf “NabestaandenWerk” is opgericht om u te ontzorgen. Dit betekent dat uw administratieve en financiële werkzaamheden, die ontstaan voor of na het overlijden van een dierbare, van u worden overgenomen. U kunt zich richten op het afscheid en/of de verwerking, terwijl alle opzeggingen, wijzigingen en verdere administratie worden afgehandeld. Ik leg alle contacten en coördineer, indien u dit wenst, de gehele afwikkeling voor u.

Uiteraard is een ieder uniek en daarom bestaan er verschillende pakketten. Daarnaast kunt u een keuze maken uit diverse extra diensten, zodat u de onafhankelijke hulp krijgt die u wenst.

Het is mogelijk om vóór het overlijden de administratie op orde te brengen. Dit zorgt voor een rustig heengaan en heeft u, als nabestaande, direct na het overlijden van uw dierbare de administratie inzichtelijk.
Uw voordeel? 
Nabestaandenwerk biedt u de mogelijkheid om praktische zaken uit handen te geven. Ik ben neutraal en niet emotioneel betrokken. Hierdoor kan ik snel en effectief te werk gaan. Het geeft u een gerust gevoel dat vooraf besproken zaken vakkundig worden afgehandeld.

 

NRB-BudgetAdvies, omdat ik u kan leren reserveren...

Omdat veel huishoudens het met weinig moeten doen... Hoe doet u dat? Welke keuzes moet u maken? Waar let u op? Zo zijn er natuurlijk nog vele andere vragen die u zichzelf stelt op het moment dat u meer uitgeeft dan dat er binnenkomt. Wees gerust. U bent niet de enige. 

Heeft u ook zoveel dromen en wensen? Maar groeit het saldo op uw spaarrekening niet of te traag. Wacht niet te lang met dromen, neem contact op met mij en samen zorgen we ervoor dat uw wens verwezenlijkt wordt.

Wilt u een integere en gecertificeerde budgetcoach/adviseur, met een gedegen financiële achtergrond? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik help u weer rustig te kunnen slapen, zonder dat ik uw portemonnee of rekening ga beheren. Dit blijft u keurig zelf doen. Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via NRBbudgetadvies [at] gmail [dot] com.

@NabestWerk

Customize This