Humanoids


Voor getalenteerde en gedreven UX’ers en Front-End ontwikkelaars bent u bij Humanoids aan het juiste adres. Het collectief Humanoids wordt gevormd door een mix van ervaren professionals en startende talenten die op de hoogte zijn van de laatste trends. Samen wordt getraind om bedrijven van de hoogste kwaliteit werknemers te voorzien.

Onlangs geslaagde academici worden door Humanoids na een strenge selectie middels crash courses in UX design of front-end ontwikkeling bijgespijkerd tot men niet alleen theoretisch maar ook praktisch over het niveau beschikt waar de markt om vraagt. Middels traineeships van één jaar met uitgebreide begeleiding kunnen zij vervolgens bij een van de partners hun kwaliteiten inzetten, waarna een langer dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Bent u zelfstandig of voor uw werknemers op zoek naar cursussen waarin de laatste ontwikkelingen en technieken worden bijgebracht? De crash courses zijn ook door externe deelnemers te volgen.

  • Tweemaal per jaar starten de crash courses van 5 weken in UXdesign of Front-End development
  • Voor trainees zijn deze cursussen gratis, externe deelnemers betalen een vergoeding
  • Trainees ontvangen een MacBook incl. softwarelicenties, een stagevergoeding tijdens de cursus en een salaris tijdens het traineeship
  • Tijdens het traineeship keren de trainees eenmaal per week terug bij Humanoids voor bespreking en verdere training.
  • Partners krijgen de beschikking over de diensten van getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars evenals expertise gedeeld vanuit Humanoids.

Humanoids werd in 2017 opgericht door Maarten Hoogvliet en is gevestigd in Rotterdam.

@humanoidsnl

Customize This