Het Online Marketing Mannetje


Je hebt een mannetje voor je tuin, een mannetje voor je auto en een mannetje voor je boekhouding. Overal zijn mannetjes voor. Maar heb je ook een mannetje voor je Online Marketing? Vanaf nu wel!

In mijn werk als webshopmanager ben ik dagelijks bezig met online marketing. Een webshop staat of valt bij een goede Googlepositie. Naast webshops zijn er honderden, zo niet duizenden, andere websites die niet op de eerste pagina verschijnen bij het zoeken op bepaalde zoekwoorden.

Dit is op te vangen door gebruik te maken van Search Engine Advertising (SEA). In het kort, Google Adwords en Affiliate marketing. De twee meest bekende betaalde versies van SEA.

Naast het betalen voor aandacht op Google kan je zorgen dat je site op bepaalde manieren wordt geoptimaliseerd voor Google. Dit wordt ondergebracht bijr Search Engine Optimalisation (SEO). Dus het optimaliseren van jouw website zodat Google deze relevanter vindt wanneer er op bepaalde zoekwoorden wordt gezocht.

Naast SEA en SEO wordt Social Media steeds belangrijker binnen een Online Marketing plan. Facebook, Twitter en YouTube zijn hotter than ever! Bij een goede inzet van deze kanalen kan een bedrijf mooie vruchten plukken van de populariteit van deze netwerken.

Het Online Marketing Mannetje heeft ervaring in al deze onderdelen en staat voor jou klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen!

Naast dat ik voor jou de campagnes kan opzetten en optimaliseren leer ik je ook om ze zelf te onderhouden. Op deze manier ben je niet veel geld kwijt aan online marketing bureaus die al snel 80 a 90 euro per uur vragen.

Heb je vragen over de werkzaamheden die ik voor je kan verrichten, mijn tarieven of andere vragen? Schroom niet om te mailen!

 

 

Customize This