Hands by Hendriks


Beste opdrachtgever,

 

Medio 2018 ben ik gestart als ZZP’er onder de naam Hands by Hendriks. Ik bied mijn kwaliteiten aan bij bedrijven die tijdelijk een helpende hand nodig hebben in de communicatie, op administratief of op organisatorisch vlak. Naast opdrachten binnen de reclame- en/of communicatiebranche, kijk ik ook zeker uit naar opdrachten binnen andere branches, waar ik mijn kennis en kunde kan inzetten.

 

Ik beschouw mijzelf als een creatieve, resultaatgerichte en daadkrachtige communicatieduizendpoot met organisatie­talent. Veelzijdig, gestructureerd en met oog voor detail. Ik doe wat ik beloof. Liefst nog iets meer. Dit alles met veel plezier en een groot verantwoordingsgevoel - ook voor mens, milieu en product’.

 

Binnen mijn opdrachten en projecten zijn er vaste factoren en principes die in alle werkervaring terugkomen:

 

Project- en accountmanagement

verantwoordelijk voor de initiatie en coördinatie van het gehele communicatieproces; eerste aanspreekpunt accounts, initiatie communicatievraagstukken, (de-)briefing, beoordeling creatief concept, presentatie en evaluatie, het aansturen en begeleiden van evenementen.

 

Marketing en communicatie

begeleiding interne en externe communicatievraagstukken, zowel online als offline. Begeleiden van crossmediale-, loyaliteits- en actiecampagnes, copywriting, redigeren en het schrijven van TV- en radioscripts.

 

Grafisch technisch                

inkoop en begeleiding communicatiemiddelen en drukwerk, organisatie en begeleiding van fotoshoots.

 

Financieel en administratief

opstellen en bewaken van begrotingen en planningen, controle op de urenadministratie, inkoop derden en facturatie.

 

 

Meer weten? Aarzel niet contact met mij op te nemen. Ik kijk uit naar een leuke opdracht!

 

Met vriendelijke groet,

 

Karolien Hendriks

 

 

Customize This