Fleur's Training


Mijn naam is Fleur Aalbrecht. Als gekozen Rotterdamse is “geen woorden, maar daden” mij op het lijf geschreven. In de afgelopen jaren heb ik me als Young Professional in verschillende branches gespecialiseerd in training en coaching, en dat met name op het gebied van sales.

In 1988 werd ik geboren in Den Haag. Ik kom uit een nest van ondernemers, die allemaal met name werken in de publieke sector. Mijn keuze voor commercie was dan ook op zijn minst opvallend te noemen.

Ik verhuisde naar Rotterdam, stad van ondernemers en arbeiders, stad van durvers! Ook startte ik mijn studie Media & Entertainment Management. In Rotterdam voelde ik me qua mentaliteit helemaal thuis. Nuchter, eerlijk en met lef en creativiteit! Ik begon in het acquisitieteam van een grote ICT-dienstverlener. Na mijn studie werd ik coördinator van hetzelfde acquisitieteam. In deze tijd zette ik een opleidingsprogramma voor nieuwe medewerkers op en hield ik me bezig met coaching on the job van nieuwe medewerkers.

Al snel wilde ik meer, ik wilde “on the road”. Bij een arbeidsbemiddelaar was ik succesvol als accountmanager (van acquisitie tot key accountmanagement) en consultant, recruiter en coach.

Inmiddels ben ik werkzaam bij een ICT-detacheerder als Talent Manager. Ik hou me bezig met opleiding, training en coaching van interne medewerkers, en doe een deel van de werving van deze medewerkers. Wil je meer weten over mijn carrière? Kijk op mijnlinkedin!

Collega’s en klanten zouden mij omschrijven als resultaatgericht, iemand met lef en hoge betrokkenheid. Met deze waarden besloot ik in 2015 voor mezelf te beginnen. Het geeft mij energie om mensen op praktische wijze verder te helpen, uiteraard onderbouwd vanuit de theorie. Daarnaast vind ik de autonomie in en de verantwoordelijkheid van het ondernemerschap fijn, het verantwoordelijk zijn voor je eigen succes! In het verlengde hiervan help ik jou als mijn klant hoe jij verantwoordelijk kunt worden voor jouw eigen succes.

Customize This