Esther van Vliet - Organisatie en communicatie


Esther van Vliet  Organisatie en communicatie

Sterk in organiseren. Helder in communiceren. Mijn kracht ligt bij luisteren, vertalen en verbinden. Daar begint de organisatie van communicatie. Een persoonlijke kennismaking staat daarom in mijn werkwijze voorop.

Ik ondersteun u bij het opstellen van heldere marketing & communicatiestrategieën, en de vertaling hiervan naar duidelijke doelen. Succes behalen we door de inzet van ludieke en trefzekere middelen en een professionele uitvoering.

Vanuit een werkeloosheidssituatie heb ik mijn mogelijkheden, ambities en passies onder de loep genomen en besloten een sprong in het diepe te maken en mijn eigen bedrijf op te richten, EV Real Estate Services - Thuis in Turkije. 

EV is een doorlopend avontuur en één van mijn beste beslissingen ooit. Successen en uitdagingen wisselen zich elke dag af. Daarom wil ik de ervaring die ik heb opgedaan met EV graag inzetten op meerdere vlakken.  Voor inspirerende bedrijven, met nieuwe (sparrings)partners en binnen uitdagende werkzaamheden.

Met mij kiest u voor een creatieve geest, en oog voor kwaliteit. Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel,  en een volwaardig gesprekspartner op diverse niveau's. Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. 

@evestate

Customize This