Doyoucopy


MEER RESULTAAT DOOR BETERE COPYWRITING

Doyoucopy is een contentmarketing-, copywriting- en conceptbureau uit het Gelderse ‘s-Heerenberg. Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met ruim 15 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties.

WAT DOET DOYOUCOPY VOOR JOU?(SEO-)WEBTEKSTEN

Wil je ook meer resultaat uit je website halen? Het zijn de woorden die verkopen. Laat mij je bestaande webteksten een boost geven of compleet nieuwe voor je schrijven. Goed vindbare én lekker leesbare teksten. Teksten die converteren of engageren. Bij voorkeur allebei tegelijk. Geoptimaliseerd voor Google? Dat spreekt voor zich. Maar altijd geschreven voor mensen, nooit voor zoekmachines.

IK WIL WEBTEKSTEN

BLOGTEAM

Je weet hoe belangrijk verse content is. Maar het kost je simpelweg te veel tijd om je hier zelf mee bezig te houden. Je hebt geen trek om maanden of zelfs jaren bezig te zijn met het bedenken en maken van content om je concurrentie online te verslaan. De oplossing is simpel: besteed het uit aan het Blogteam!  Leun achterover en zie de artikelen én de klanten binnenstromen. Contentmarketing op de automatische piloot.

IK WIL HET BLOGTEAM

MAKE-OVER

Jij dacht dat je een nieuwe website nodig had? Laat me je een geheim verklappen. De knapste website ter wereld is nergens zonder boeiende en verleidelijke inhoud. Met de Homepage of Website Make-Over neem ik de bestaande content op je belangrijkste pagina’s en fris ik die zodanig op dat hij sexy en onweerstaanbaar wordt. Een magneet voor klanten. Dit is wat je nodig hebt om direct meer resultaat te boeken.

IK WIL EEN MAKE-OVER

Iets anders nodig? Bekijk alle diensten van Doyoucopy.

@doyoucopyNL

Customize This