D&E Organisatoren


D&E Organisatoren organiseert en regisseert zakelijke evenementen van A tot Z

D&E Organisatoren verzorgt uiteenlopende organisatieklussen tot in de puntjes, voor met name, de zakelijke markt.
Denk bijvoorbeeld aan Bedrijfsopeningen, Jubilea, Conferenties, Trainingen en Presentaties, (Buitenlandse) Werkbezoeken en Netwerkbijeenkomsten.

Naast het volledig organiseren bieden wij ook ondersteuning aan die bedrijven die zelf willen organiseren en hiervoor bijvoorbeeld een kritisch oog nodig zijn voor het draaiboek. Ook het zijn van projectleider behoort tot de mogelijkheden.

Op de dag zelf neemt D&E Organisatoren de regie in handen zodat de opdrachtgever zorgeloos kan genieten van zijn/haar eigen evenement! Het is tevens mogelijk dat wij optreden als spreekstalmeester, zodat de opdrachtgever daadwerkelijk gast onder de gasten kan zijn. 

Waarom kiezen voor D&E Organisatoren?

Wij hebben gemerkt dat bedrijven vaak intern hun evenementen organiseren, maar dat hier een duidelijke regie, tijd en motivatie mist waardoor essentiële details verloren gaan. D&E Organisatoren heeft een zeer scherp oog voor details welke uw gasten zullen onthouden.

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld 'wordt mijn evenement niet veel duurder wanneer ik jullie inhuur? Het antwoord hierop is zonder twijfel 'nee!' Met onze ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen hoeven wij minder uren te besteden dan doorgaans het geval is wanneer een bedrijf intern zijn/haar evenementen organiseert. Daarnaast hebben wij goede prijsafspraken met onze leveranciers (zoals cateraars, locaties en verhuurbedrijven) waar u als opdrachtgever ook van kunt profiteren.

D&E Organisatoren, gewoon Dé Organisatoren!

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

www.deorganisatoren.nl

info [at] deorganisatoren [dot] nl

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten,
Eline Wester

Customize This