De Opvoedcentrale


De Opvoedcentrale biedt hulp en ondersteuning aan ouders met kinderen van 0-10 jaar bij alledaagse opvoeduitdagingen, zoals (niet) eten of slapen, driftbuien, dwars gedrag, etc. 

Elk kind en ook elke ouder is uniek; er is geen universele methode die voor iedereen werkt. De Opvoedcentrale bekijkt jullie individuele situatie, de wensen en behoeften van jou en je kind en zoekt dan samen naar een oplossing die voor jullie beiden werkt. Opvoeden die je immers vanuit je hart, niet uit een boekje. Je krijgt liefdevolle en praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. 

Als ouder kun je ook terecht bij de Opvoedcentrale met je persoonlijke onzekerheden, twijfels en vragen omtrent de opvoeding van je kind. Ik help je dan met behulp van je eigen kracht te werken aan je zelfvertrouwen zodat je kunt groeien in je rol als opvoeder. 

Tenslotte heeft de Opvoedcentrale ook een Young Ambitious Mom Project: voor jonge moeders die naast zorgen voor hun kind ook vooruit willen in hun persoonlijke leven maar moeite hebben om deze doelen te behalen.

Kijk voor meer informatie op www.deopvoedcentrale.nl

@Opvoedcentrale

Customize This