DannyBogers.nl


 

Adobe Captivate training

Heeft uw organisatie Adobe Captivate aangeschaft en u wilt graag er beter mee leren werken? Dan bied ik de oplossing! Op basis van mijn ervaringen met versies 3,4 en 5.5 van Adobe Captivate kan ik me goed inleven waar u vast loopt.

Ik kom graag langs om een workshop te geven zodat u en uw medewerkers weer gemotiveerd en geïnspireerd hier mee aan de slag kunnen.

 

Content Ontwikkeling

U bouwt e-learning cursussen en heeft een extra paar handen nodig bij uw project? Ook dan kunt u bij mij terecht! Ik heb ervaring in diverse e-learning projecten en help graag. Mijn specialiteit ligt dan vooral in Adobe Captivate, maar ook met Oracle UPK heb ik ervaring. Zoekt u slechts advies hoe een dergelijk project efficiënt kan worden aangepakt, aarzel ook dan niet om contact met me op te nemen.

LMS implementatie

U wilt een LMS aanschaffen maar u heeft moeite met het kiezen van het juiste pakket? Samen kijken we welk pakket het beste bij u past op basis van behoeften, budget en gebruiksvriendelijkheid. Ook bij het configureren en beheren van het systeem speel ik graag een rol. Ik heb ervaring met implementatie Oracle iLearning en Moodle maar ook van andere systemen weet ik het een en ander af.

@dannybogersNL

Customize This