Consultancy4you


Ik ben een ervaren ICT consultant met een brede technische ICT achtergrond. Naast de ruime ervaring met Microsoft producten zoals Dynamics CRM en SharePoint heeft heb ik ook kennis van diverse gebruikersapplicaties zoals b.v. de Office suite, virusscanners, de nieuwe mogelijkheden van Office365, het Azure platform maar ook veel kennis van infrastructuur en Windows omgevingen.

In mijn diverse rollen als SharePoint consultant heb ik gewerkt met SharePoint 2007, 2010, 2013, Office365 en CRM 4.0 en CRM 2011. Mijn kennis van SharePoint en CRM beperkt zich niet tot onderdelen en derhalve ben ik uitstekend in staat om met mijn brede kennis projecten zowel functioneel als technisch volledig te kunnen uitvoeren.

Op dit moment ben ik mijzelf aan het verdiepen in het Azure platform om te bekijken welke technieken er goed inzetbaar zijn bij de klant. Om dit te bevestigen ben ik bezig om mijn certificering hiervoor te halen (70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions).

Ik heb regelmatig handleidingen en werkinstructies geschreven. Door mijn uitgebreide kennis van verschillende ICT componenten ben ik ook een goede gesprekspartner voor eindgebruikers en beheerders. Ik kan mezelf goed aanpassen aan de teamsetting maar kan ook zelfstandig werken.

Tijdens mijn diverse consultancy opdrachten ben ik ook vaak belast met de projectleiding. Veelal gaat de opdracht van het begin (opzet) tot en met het eind (acceptatiefase) onder mijn begeleiding of in samenwerking met de projectleider.

Voor een groot handelsbedrijf in Rotterdam heb ik een adviesrapport uitgebracht met een lijst van aanbevelingen en “best practices”. Mede dankzij dit adviesrapport kon deze organisatie haar SharePoint omgeving geschikt maken voor een wereldwijde uitrol. Bij deze klant heb ik ook diverse deelprojecten tot een goed einde gebracht.

Een voorbeeld hiervan is de implementatie van een CRM systeem voor een Vereniging van Huiseigenaren. Hierbij waren meerdere facetten van de organisatie bij het project betrokken. Er werd rekening gehouden met de huiseigenaren alsmede met de organisatie die dit faciliteerde. Omdat hierbij meerdere partijen betrokken waren, gaf dit een extra dimensie aan het project. De rol die ik hier vervulde was die van CRM / SharePoint consultant waarbij ik ook de ICT consultants heb geadviseerd over de infrastructuur.

Maar ook mijn werkzaamheden tijdens de migratie van SharePoint 2003 naar SharePoint 2010 levert mij genoeg toevoeging aan mijn werkervaring om succesvol als Senior ICT consultant werkzaam te zijn. Deze migratie staat bekend als 1 van de moeilijkste migraties op het gebied van SharePoint. Het resultaat was zowel voor ons als voor de klant naar alle tevredenheid.

Voor mijn laatste opdracht heb ik de Technisch beheerafdeling begeleid naar de overgang van een andere ICT dienstverlener. Hiervoor heb ik diverse handleidingen opgesteld en werknemers van de ICT dienstverlener begeleid in het overnemen van het Technisch beheer. In deze rol was ik werkzaam als Sr. Technisch applicatiebeheerder.

Customize This