Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst


Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst

‘Bouwkundig tekenwerk - revisietekeningen - aanvraag omgevingsvergunning – bouwbegeleiding’

 

Particulieren

Persoonlijke benadering. Luisteren naar de wensen van de klant. Overleggen van de mogelijkheden. Dat is de manier waarop ik exact en volgens uw wensen uw plan laat uitvoeren.
Of het nu gaat om een dakkapel, serre, garage, verbouwing of een geheel nieuwe woning.

Mee denken
Natuurlijk, plannen maken is investeren. Ik denk actief met u mee, zodat u deze investering ruimschoots terug verdient.

U blijft geïnformeerd
Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst verzorgt alle tekeningen en berekeningen die nodig zijn voor de omgevingsvergunning en onderhoudt de contacten met de gemeente. Uiteraard wordt u volledig op de hoogte gehouden van het verloop van de vergunningsaanvraag en de gemaakte afspraken.

Adviseren voor…
Ook bij het zoeken naar de juiste aannemer kan ik u begeleiden. Kennis van de markt is daarbij essentieel. Door het leveren van hoogwaardige bouwkundige tekeningen met eventueel een werkomschrijving of bestek heeft de aannemer een gedegen basis voor de prijs bepaling. U kunt op deze manier een goede vergelijking maken. Uiteraard adviseert Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst u hier graag over.

… en controle tijdens de uitvoering
Indien gewenst kan Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst een vinger aan de pols houden in de uitvoeringsfase zodat de bouw van uw project soepel verloopt met zo weinig mogelijk overlast. U wilt natuurlijk gewoon uw dagelijkse dingen blijven doen. Alles in goed overleg met de aannemer en u.

 

Architecten

Als architect bent u ontwerper, het is uw core business, zoals dat zo mooi heet. Zaken als het uitwerken van ontwerpen of het voorwerk in de bestaande bouw, zoals bouwkundige opnames, inmetingen of revisies zijn voor u als architect niet het meest aantrekkelijke werk.
Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst biedt u de mogelijkheid deze werkzaamheden uit te besteden.

Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst ondersteunt niet alleen maar denkt ook met u mee en kan oplossingen aandragen met respect voor uw ontwerp.

 

Aannemers en klussenbedrijven

U heeft vast klanten die langs komen met een idee, maar ze hebben nog niets op papier staan. Misschien een schets. Als aannemer kunt u daar niet zo veel mee. Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst draagt namens u zorg voor het vervaardigen van tekeningen zodat de plannen van uw klanten concreet worden. Ook de bouwaanvraag tekeningen inclusief benodigde berekeningen zoals daglicht, ventilatie, EPC en constructie berekeningen ten behoeve van een omgevingsvergunning verzorgt Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst.

Als aannemer ontvangt u een concreet en uitgewerkt plan inclusief vergunning die u als basis kunt gebruiken voor uw eigen werkzaamheden zoals calculatie en uitvoering. Terwijl uw klant, úw klant blijft.

 

Instellingen en overige bedrijven

Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst kan bestaande panden opnemen ten behoeve van revisie of verbouwing. U ontvangt een duidelijke overzichtelijke tekening van uw pand. Bij het maken van plannen ondersteunt en adviseert Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst op een pro-actieve manier door goed naar u te luisteren en met u mee te denken.
Zijn er vergunningen nodig voor het realiseren van uw plannen, dan levert Bouwkundig Ingenieursbureau Vermulst de tekeningen en berekeningen die hiervoor nodig zijn.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan indien u geïnteresseerd bent.
Mail naar: info [at] ingenieursbureauvermulst [dot] nl


KVK.nr.57580405

Customize This