Bergmans Data Intelligence BV


Marcel Bergmans is al meer dan 20 jaar Business Intelligence Specialist. Hij heeft in deze tijd uitgebreide kennis en ervaring in dit vakgebied opgebouwd. Hij is communicatief zeer sterk, flexibel, integer en veelzijdig.
Hij is zeer Sociaal en open in zijn communicatie, zeer gedreven, leergierig en nauwkeurig in zijn werk. Hij wil mensen graag helpen en heeft een positieve houding die hij overbrengt op zijn omgeving. Hij is doelgericht werkt graag met actiepunten. Hij kent geen problemen alleen uitdagingen. Hij zorgt voor de juiste oplossing om een professioneel en onderhoudsvriendelijk product op te leveren.
Hij luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. Zo adviseert hij de klant hoe men de beste oplossing voor de informatiebehoefte duidelijk en juist op kan bouwen. Hij is de professional die de business wensen omzet naar het gewenste resultaat. Hij bouwt de data-modules benodigd voor de rapportage behoeften voor de complete business lagen van de klant, zoals: management rapportages, dashboards, templates, detail rapporten, servicelevel rapporten, etc. Hij houdt nauw contact met de business om te valideren of de ontwikkelingen blijven aansluiten bij de wensen. Wijzigingen in ontwikkeling worden door hem in een change managementproces (SCRUM) projectmatig beheerd. Hij zorgt ervoor dat het ontwikkelproces goed wordt uitgevoerd. Hierbij controleert hij de complete ontwikkeling van de BI-chain, front-end tot back-end. Hij zorgt er altijd voor dat de datakwaliteit en integriteit gewaarborgd blijft. Hij valideert de data tussen het bron datawarehouse en de rapportage omgeving.

Door de jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgebouwd in ETL, datamodellering, datastromen, performance, data  analyse, informatie analyse en BI tools in vele klantomgevingen en bedrijfstakken.
Hij heeft gewerkt en werk met Business Objects, Cognos, Qlikview, Powercenter, SQL, Oracle BI, DB2 etc waar Queries, rapportages en dashboard zijn opgebouwd welk de business helpt in het nemen van de juiste beslissingen. Het gehele process van de Business  naar ontwikkeling en oplevering van een rapportage wens van de klant geeft mij een boost.

Graag wil ik mijn kennis en kunde in een persoonlijk gesprek toelichten.

Hopelijk tot snel


Regards / Groetjes

Business Intelligence Specialist / Business & Information Analyst

Bergmans Data Intelligence BV
Marcel Bergmans
Graanmolen 33
6003 BL WEERT
Mobiel: +31 621 526 870
Website: www.bergmansdataintelligence.nl
E-mail: Info [at] BergmansDataIntelligence [dot] nl

 

Customize This