Balance Administratie- en Adviesbureau


Na te hebben gewerkt voor accountantskantoren als assistent-accountant en in het bedrijfsleven als hoofd financiële administratie heb ik mij in 2001 gevestigd als zelfstandig bedrijfsadviseur voor MKB/ZZP op financieel-administratief en fiscaal gebied..

Dankzij de kennis en ervaring die gedurende vele jaren in verschillende functies zijn opgedaan, kan ik als all-rounder mijn uiteenlopende klantenkring optimaal van dienst zjn.

Ik houd van mijn vak en weet wat het is om ondernemer te zijn. Dus ook met welke issues bedrijven/ondernemers te maken hebben en krijgen.

Ik wil u hierbij graag adviseren en begeleiden. Als u een sparring partner zoekt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Vanzelfsprekend worden de fiscale en financiële ontwikkelingen op de voet gevolgd, zodat hierop proactief kan worden ingespeeld.

Kenmerken van het kantoor zijn het leveren van kwaliteit, vernieuwend bijven, proactief informeren/adviseren en fungeren als sparring partner voor zowel bestaande als startende ondernemers.

 

Diensten/specialismen:

- inrichten, begeleiden, verwerken en/of controleren van financiële administraties;

- samenstellen van jaarrekeningen, zowel voor eenmanszaken en samenwerkingsverbanden (V.o.f. en C.V.) als voor kleine rechtspersonen (B.V.);

- verzorgen van fiscale aangiften: o.a. inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting;

- opstellen van (periodieke) managementinformatie en financiële analyses;

- verzorgen van fiscale en bedrijfseconomische adviezen;

- opstellen of beoordelen van de financiële onderbouwing van het ondernemingsplan;

- opstellen of beoordelen van een begroting (financieel/liquiditeit/investering);

- begeleiden van startende ondernemers;

- advies en begeleiding bij de inrichting van de financieel-administratieve organisatie;

- loonadministratie inclusief verzorgen elektronische aangiften loonheffingen (alleen in combinatie met andere diensten);

- interim opdrachten (financieel-administratief).

 

 

Customize This