Antalus


Antalus is een bedrijf dat in 2009 geleden is opgericht door Patrick Verloo. Ons bedrijf bevindt zich vanaf de eerste seconde in de SEA (AdWords) markt en met veel succes. Na jarenlang opgedaneervaring is Patrick Verloo, nog steeds trots eigenaar van Antalus, erin geslaagd het Google AdWords examen en daarmee het Google AdWords certificaat te behalen. Tegenwoordig bestaat ons klanten bestand uit honderden klanten, waarvan enkele vanaf het begin. Elke dag zet Antalus zich dan ookweer in voor het verbeteren van alle Google AdWords campagnes.

 

ONZE KENNIS

De kennis van Antalus gaat ver. Raar is dat niet, want wij houden ons elke dag bezig met het opzetten en optimaliseren van Google AdWords campagnes en andere hulp programmas van AdWords. Metonze ervaring, uitgebreide expertise en het Google AdWords certificaat op zak weten wij precies watwe doen. Onze kennis van algemene en online marketing is precies wat ons onderscheidt van andere SEAbedrijven. Zo weten wij of uw website wel 'conversie optimaal' is. Door ook alles bij te houden,hebben wij ook inzicht op alle statistieken, want meten = weten. Wij verwachten dat de kennis dekomende jaren in verschillende markten en met vernieuwde technieken alleen maar groter wordt.


STRATEGISCHE DOELEN

Patrick Verloo werkt met verschillende technieken en tactieken voor het promoten van uw websites. Daarnaast zijn wij elke dag bezig met het bedenken, zoeken en maken van nieuwe strategieën die uw campagnes alsmaar verbeteren. Het meten van statistieken is daarbij een belangrijk onderdeel, wantcijfers liegen niet. Dankzij onze strategische doelen kunnen wij u exact vertellen op welke manier uhet best kunt adverteren met uw websites.


WERKWIJZE

Antalus staat bekend om zijn precieze manier van adverteren. Wij richten alleen Google AdWords campagnes op met relevante zoekwoorden, zodat u zeker bent van een hoge ROI. Dankzij onze techniekenweten wij er ook in te slagen een uiterst gerichte campagne op te zetten, zodat u alleen wordtgevonden op de 'conversiereikende' zoekwoorden. Door onze kennis zetten wij in no-time een gerichte Google AdWords campagne op.


Wij houden er een andere werkwijze op na dan de meeste SEA bedrijven. Voor het opzetten van een campagne op eigen account vragen wij een eenmalig bedrag, waarmee u tevens alle rechten van decampagne koopt. Het bedrag dat u voor de campagne betaalt, is eenmalig. Daarnaast betaalt u eenklein bedrag per maand wanneer u een goede RIO heeft. Wij gaan net zolang door tot u helemaal tevreden bent, zonder extra uren in rekening te brengen.

Customize This