A.F.M. Service Bureau


Mag ik me eigen voorstellen mijn naam is Johnny Tönjes eigenaar van A.F.M. Service Bureau.

A.F.M. Service Bureau is een laagdrempelig bureau die complete administratie verwerkt voor MKB en ZZP’ers. Ook “verhuur” ik mijn diensten aan bedrijven alsmede aan cliënten van administratiekantoren en accountantskantoren op ad hoc basis. In verband met o.a. een ziek werknemer, ondersteuning bij voorbereidende werkzaamheden financiële (jaar) afsluiting e.d. Alsmede advisering opzetten, verwerken van administratie en fiscale zaken zoals loonadministratie, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.  Dan wel verwerken van eenvoudige administratieve werkzaamheden. Dit tegen een declarabele uurtarief of voorafvastgestelde maandbedrag, waarbij nog voldoende winstmarge ruimte aanwezig is voor U als opdrachtgever.

A.F.M. Service Bureau is ook, Persoonlijk Debiteurenbeheer!

Heeft de klant van uw opdrachtgever nog steeds niet betaald? A.F.M. int factuur/facturen op een professionele en persoonlijke wijze op ad-hoc of structurele betrokkenheid. A.F.M is een verlengstuk van uw opdrachtgever en vindt dat een goede klantrelatie net zo belangrijk is als innen en gaat hier dan ook zorgvuldig mee om. We overleggen waar nodig en houden ons bezig met het innen van de facturen, zodat uw opdrachtgever tijd over heeft voor zijn onderneming / core business.

De werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd of indien nodig bezoek bij de debiteur.

Kan A.F.M. Service Bureau iets voor U betekenen, als verlengstuk van uw organisatie, in deze komende drukke periode  van  financiële afsluiting(en)?

www.afmservicebureau.nl

info [at] afmservicebureau [dot] nl

 

 

 

Customize This